KİTAP FİLM DİZİ TEKNOLOJİ

16 Nisan 2015 Perşembe

Twitter'da bir tagı Trendy Topic yapma taktikleri

Trendy Topic nedir?
   Öncelikle bilmeyenler için Trendy topic demek ülkenizin yada bulunduğunuz bölgenin yani locationın gündeminde ilk sıralara çıkmak anlamına gelir. Peki bu nasıl yapılır bundan bahsedelim.

Nasıl Trendy Topic (TT) Yaparım?
1-Öncelikle trendy topic yapmak istediğiniz tag ilgi çekici olmalı. Unutmayın başkalarının desteği olmadan bir tagı trendy topic yapmak imkansızdır.

2-Belirlediğiniz tag hakkında güzel ve ilgi çekici fotoğraflar oluşturun ve ilk önce tagla birlikte bu fotoğrafları tweetleyin ki taga girenlerin ilgisini cezbetsin.

3-Twitter'da çok takipçisi olan ünlülere sürekli tweet atarak yada direct message dan ulaşarak tagınızı desteklemelerini isteyin. Bir ünlünün bile o tag hakkında tweet atması sizin için çok büyük bir destek sağlayacaktır.

4-Yakın arkadaşlarınız, aileniz ve çevrenizden taga destek vermelerini isteyebilirsiniz.

5-Diğer sosyal medya araçlarınızdan bu tagı paylaşarak destek isteyebilirsiniz.

6-Tabi ki TT yapmak kolay değildir. Hem de tek başınaysanız. Ama bir tagı TT yapmakta en büyük rolü siz de oynayabilirsiniz. Oturup binlerce tweet i tek başınıza atabilirsiniz. Her hesap için günlük belirli sayıda tweet atabileceğiniz için yeni twitter hesapları açın ve ölümüne tweet atın.

Bu yazımda sizlere bir tagı nasıl Trendy Topic yapabilirim? onu anlattım. Beğendiyseniz ya da size yardımcı olduysa lütfen yorum yapınız. Sorularınız en kısa zamanda cevaplanacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © BLIND AND FEARLESS | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com