KİTAP FİLM DİZİ TEKNOLOJİ

15 Haziran 2015 Pazartesi

Sizce Jon Snow Öldü mü?

   Arkadaşlar Game Of Thrones'un 5. sezon 10. bölümü yani sezon finalini izleyenler benim gibi büyük bir hayal kırıklığına uğramış olabilirler. Jon Snow karakterini gerçekten diziden çıkardılar mı diye düşünüyordum ve bir kaç araştırma yaptım. Kitaba göre Jon Snow'un ölmemesi lazımdı. Jon Snow severler ölmüş olabileceğine hala inanmıyorlar ve bu mümkün!

   Jon Snow fanları gerçekten ölüp ölmediği hakkında kritik yapıyorlar. Benim en çok olabilecek olarak gördüğüm 3 olasılık var. Bunlardan biri ölmüş olabilir olasılığıdır. Diğer iki olasılıktan biri iyi olmasına rağmen 3. olasılık da ölmesinden iyidir. Bakalım bu diğer 2 olasılık nedir? Onları anlatmaya çalışacağım.

1. Olasılık: Jon Snow bir akgezen yani White Walker olarak geri dönecek!
   Bu olasılık çok uzak değil aslında. Bıçaklandıktan sonra yakmadıkları zaman kalede bulunan çoğu insan bir Ak Gezene dönüşüyor. Bu olasılık en çok oy alan olasılıklardan biri. Şahsi görüşüm bunun mümkün olduğu yönünde fakat diğer olasılıklar fanların en çok olmasını istedikleri olarak düşünülüyor. Game Of thrones da bir çok sevilen karakter kimsenin gözünün yaşına bakılmadan öldürülüyor. Robb Stark ve annesini bir gecede harcadılar. Ned Stark ı ilk sezonda öldürdüler. Bunları düşününce Jon Snow karakterini de öldürmek çok zor olmasa gerek diye düşünen izleyiciler de mevcut.


2. Olasılık: Kaleye geri gelen Melisandre (kızıl kadın) Jon Snow'u tekrar canlandıracak!

Bu olasılık fanların olmasını istedikleri en büyük olasılık. Stannis Baratheon'u Winterfell'de yani Kış Yarı Savaşında yalnız bırakan kızıl kadın Melisandre Kara Kale'ye geri döndü. Bu dönüşünün sebebi Stannis'in onu öldüreceğinden korkması mıydı yoksa Jon Snow'u kurtarmaya gelişimiydi diye akılda sorular bıraktı. Kişisel görüşüme gelecek olursam bu kadının bu kaleye gelmesinin bir sebebi var diye düşünüyorum. Ateş tanrısı dedikleri şey dizide özgürlükçü bir takımın liderini 6-7 kez tekrar hayata döndürmüştü hatırlarsanız. Bunun tekrar Jon Snow için olmaması için bir sebep yok. Herkesin olmasını istediği en büyük olasılık bu olduğunu düşünmek çok da zor değil. Eğer böyle bir şey olursa Game Of Thrones'un 6. sezonu efsane olacak demektir!

Jon Snow'un bıçaklanmasıyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Bakalım kimler benim gibi düşünüyor görelim!

2 yorum:

  1. İnşallah Ölmemiştir Bence Ölmeyecektir O Olmazsa Çoğu senaryo normal seyrinin dışına çıkar en basiti yabaniler ile olan senaryosu o değilde 1 yıl nasıl geçecek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim tahminim 2. Olasılık yani Melisandre. Bakalım neler olacak. Muhtemelen melisandre birşeyler yapacak. Çünkü Jon snow un yapması gereken çok şey var!

      Sil

Copyright © BLIND AND FEARLESS | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com