KİTAP FİLM DİZİ TEKNOLOJİ

11 Nisan 2015 Cumartesi

DHOOM:3


   Yönetmenliğini Vijay Krishna Acharya'nın yaptığı Dhoom:3 Dhoom serisinin 3. filmidir. Aamir Khan'ın oyuncu kadrosuna girmesiyle hasılatını 10 a katlayan Dhoom 3, 20 Haziran 2014'te vizyona girdi. Film aksiyon ve romantik kategorilerinde zirveye oturmuş durumda. Bu film için Vijay Krishna 23 milyon dolar harcamış.
KONUSU
   Konusuna gelecek olursak film babalarının intiharının sebebi olan bankayı çökertmek amacıyla sirk kuran ikiz kardeşlerin hikayesini anlatmaktadır. Paraya sıkışan sirk sahibi parasını ödemesi için banka sahiplerine bir gösteri yapmak zorunda kalır. Gösteri çok güzel olmasına rağmen banka görevlilerinin beğenmediğini gören adam, çıkardığı silahla oğullarının önünde intihar eder.
   Babalarının intiharından derin yara alan ikiz kardeşler bu bankadan intikam almak için 20 yıl beklerler. Bankayı yakalanmadan soyarlar. İngiliz polisleri bu hırsızlarla baş edemeyince Mumbai Polisi olan iki ünlü polisi göreve çağırırlar. Göreve gelen polisler ne kadar uğraşsalar da hırsızları yakalayamazlar. Bankayı bir kaç kez soyan ikizler sonunda bankayı batırıp kaçmaya çalışırlar. İkizlerden hasta olanı bir kıza aşık olur. Onun için diğer ikiziyle kavga eder. Ama hiçbir şey babalarının intikamını almalarına engel olamayacaktır.
   Filmin sonunda polisler bu ikiz kardeşleri bir köprüde sıkıştırırlar. Polislere yakalanmak istemeyen ikizler köprüden aşağı atlarlar. Film bu şekilde biter.
OYUNCULAR
   Oyuncu kadrosunda ise bir çok film ve dizide oynayan Aamir Khan, Katrina Kaif ve Abhishek Bachchan yer alıyor.
AAMİR KHAN
Abhishek Bachchan



KATRİNA KAİF

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © BLIND AND FEARLESS | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com