KİTAP FİLM DİZİ TEKNOLOJİ

23 Nisan 2015 Perşembe

Fanaa (2006)

   Son zamanlarda çoğu zamanımı film dizi ve kitaplarla geçirdiğimden elimde izleyecek film kalmadı :) Bende önceden izlediğim ve unutamadığım bir filmi tekrar izlemek istedim. Film arşivimi karıştırırken Fanaa'yı gördüm. İlk izlediğimde 3-4 gün etkisinden çıkamamıştım. Bence Yeşilçam'ın o aşk filmlerine taş çıkartır :)
   Konusu
   Konusunu spoiler vermeden anlatmak ne kadar zor olsada anlatmaya çalışacağım.
   Güzel genç kör bir kız (adı Zooni) ana karakterlerden biridir. Bu kız Hindistan'daki Delhi Şehrine gezmek için bir grup arkadaşıyla gider ve orada Rehan isminde bir turist rehberine görmeden aşık olur. Rehan karakterini başarılı Bolywood oyuncusu Aamir Khan canlandırıyor ve büyük ustalıkla iyi iş çıkarmış. Rehan karakteri her gün başka kızlarla takılan, çok iyi şiir bilgisine sahip ve yakışıklı bir karakter. Zooni'ye Delhi'yi gezdirir ve kendisine aşık eder onu. Ama Rehan'ın yapması gereken özel görevleri vardır. Onları Zooni'ye anlatamaz. Zooni'den ayrılmak zorunda kalır.
   7 yıl sonra dağda tekrar karşılaşan aşıklar onca yıldan sonra birbirlerini unutmamışlardır. Fakat Rehan yaptığı kötü işlere devam etmektedir. Yaptığı kötü işlerden dolayı Hindistan ordusu Rehan'ın peşindedir. Yüzbaşı Ranjeev diye bir askerin üniformasını alarak Hindistan ordusunda gizlenerek görev yapmaktadır. Rehan'ın yaptığı kötü işler bu aşkın sonu olacak mı? Bence izleyerek öğrenin, söylersem bir anlamı kalmaz :)
   Film 2 saat 48 dakika olmasına rağmen sıkılmadan izlersiniz. Ben ikinci kez olmasına rağmen yine sıkılmadım. Bir kere Aamir Khan'ın hayranı olmakla birlikte her oynadığı film gişe rekorları kırmıştır. Aamir Khan'ın oynadığı film kötü olamaz bence. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. İzleyecekseniz altyazılı izleyin de Hintçe nasıl bir dil onu da görmüş olursunuz:)

1 yorum:

  1. Vaow, sizin blog ve kaliteli filmleriniz.. Cok tesekkurler :))

    YanıtlaSil

Copyright © BLIND AND FEARLESS | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com