KİTAP FİLM DİZİ TEKNOLOJİ

29 Nisan 2015 Çarşamba

İnternetten para kazanmanın 1. yolu

   Arkadaşlar bu yazımda sizlere internetten para kazanmanın en kolay ve rahat yolunu anlatacağım. Diğer internetten para kazanma yollarını da yazdım onlara da bakmayı unutmayınız.
Youtube kanalıyla para kazanma
   Arkadaşlar şu teknoloji çağında insanların çoğu okumak yerine daha çok izlemeyi tercih ediyor ya da daha kolay ve zevkli geliyor. Yani bir yandan blogdan kazanılan parayla vlog dan kazanılan parayı karşılaştırırsak vlog tabiki çok daha iyi para kazandırır. Şimdi Youtube'da kanal açıp nasıl para kazanılır ondan bahsetmek istiyorum. İlk olarak arkadaşlar gmail hesabımızla Youtube'a giriyoruz. Ardından kanalım kısmına girip bir kanal oluşturuyoruz. Kanalınıza güzel bir kapak fotoğrafı ekleyin dikkat çekmesi sizin için iyi olur. Her gün birkaç video ekleyerek takipçilerinizi yani Youtube diliyle konuşursak abonelerinizi arttırıp popüler olmaya çalışın. Başlarda günde 3-4 video yüklemeniz iyi olacaktır. Bu kısa zamanda popüler olabilmeniz için önemlidir. Videoların içeriği Adsense için uygun olmalıdır. Adsense uygunluk kuralları için tıkla!
   Biraz video yükledik, abone kastık ve yakın çevremize kanalımıza üye olmalarını, beğenmelerini ve videolarınızın linklerini paylaşmalarını istediniz. Yavaş yavaş para kazanma yolunda ilerlerken öncelikle Youtube ayarlarında para kazanma özelliğini aktif etmemiz gerekmektedir. Bunu aktif ettikten sonra Adsense'ye başvurabiliriz.
   Örneklere gelecek olursak mesela bugünlerde çok ünlü olan Çaycı Erkan'ı bilirsiniz. Bu videoyu internete koyan arkadaş bir kaç saat içerisinde yüzbinlerce tık'ın sahibi oldu. Sizde böyle tık patlaması sağlayacak videolar paylaşabilirseniz yükselmeniz o kadar hızlı olacaktır.
   Son olarak güzel paralar kazanmanız dileğiyle! Sorularınız olursa yorum atmaktan çekinmeyin en kısa zamanda cevaplarım kolay gelsin.
Diğer para kazanma yollarına bakmak için tıkla!

2 yorum:

  1. İnternetten para kazanma yöntemleri hakkında çok güzel bilgiler vermişsiniz. Verdiğiniz bilgiler için sizlere çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil

Copyright © BLIND AND FEARLESS | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com