KİTAP FİLM DİZİ TEKNOLOJİ

1 Mayıs 2015 Cuma

The Last Ship

   Yönetmenliğini Hank Steinberg'in yaptığı The Last Ship bir amerikan dizisidir. Dizide bir çok ünlü karakterler yer alırken dizinin konusu da sizleri ayrı ayrı büyüleyeceğinden eminim. Tnt de yayınlanan dizinin şuana kadar sadece ilk sezonu izleyiciyle buluştu. İlk sezon 10 bölümden oluşurken ikinci sezonda bu sayıya üç ekleyerek sezondaki bölüm sayısını 13 e çıkarttılar.
   Arkadaşlar bilim kurgu ve savaş filmlerini dizilerini seviyorsanız en geç bir hafta içerisinde ilk sezonu soluksuz izleyeceğinizden eminim.
The Last Ship'in konusu
   Konusuna gelecek olursak spoiler vermeden anlatmak zor olsa da deneyeceğim. İlk önce Kahire'de başlayan salgını Mısır hükümeti kontrol altına aldığını söylüyor fakat virüs dünyaya yayılıyor. Virüse yakalanan insanlar bir kaç gün içerisinde ateşli bulantı, kusma gibi rahatsızlıklardan ölüyorlar. Tüm hükümetler aşıyı geliştirmeye çalışıyor. U.S.A Nathan James gemisi ise Amerika tarafından kutuplara virüsün ilk halini bulmaya gönderiliyor. Virüsün ilk halini bulmaya çalışan Doktor Rachel Scott ve Quincy karda virüsü ararken dizi başlıyor. Virüsün ilk halinden tedaviyi üretmek isteyen diğer gruplar Nathan James'a saldırıyorlar. Doktor Rachel Scott, Tom Chandler'ın komutasındaki 216 kişilik üst düzey donanımlı Amerika silahlı Kuvvetleri nin gemisinde bulunan laboratuvarında tedaviyi üretmek için çabalamaktadır. Dünya'da yaşayan sayısı oldukça azalmıştır ve birilerinin aşıyı üretmesi gerekmektedir. Dizide biraz amerikan propagandası yapılsa da Amerika'nın sahip olduğu orduyu güçlü göstermişler. Tom Chandler gemisini ve tayfasını ayakta tutabilmek için her yolu deniyor. Limanlardan benzin ve erzak topluyor gerektiğinde üç gün susuz kalıyor. Bakalım Doktor Rachel Scott'ın araştırmaları sonuç verecek mi? Aksiyon ve heyecan dolu dizi bilim kurgu severleri ekran başına topluyor!
The Last Ship 2. Sezon Ne zaman?
   Amerika tv kanalı TNT de yayınlanan yaz dizisi olan The last ship'in 2. Sezonu HAZİRAN 2015'TE başlaması bekleniyor. Official trailerlar youtube'da mevcut.
The Last Ship 1. Sezon bölümleri listesi:
1-Phase Six
2-Welcome to Gitmo
3-Dead Reckoning
4-We'll get there
5-El Toro
6-Lockdown
7-SOS
8-Two sailors walk into a bar..
9-Trials
10-No place like home

4 yorum:

  1. Şu ana kadar izlediğim en iyi dizi diyebilirim güzel anlatmışsınız

    YanıtlaSil
  2. Peki yurkiyede tnt yok nerede yayinlanacak????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turkiyede özür dilerim

      Sil
    2. The Last Ship 26 Haziran 2015'te 2. sezonu başlıyor. Tnt kanalından yayınlanıyor fakat bir gün içerisinde Türkçe altyazılı versiyonları internete düşüyor. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum.

      Sil

Copyright © BLIND AND FEARLESS | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com