KİTAP FİLM DİZİ TEKNOLOJİ

6 Kasım 2015 Cuma

Kara Sevda


   Merhaba arkadaşlar sizlere yeni başlayan ve benim de yeni izlemeye başladığım diziyi tanıtmak için bu yazıyı yazıyorum. Kara Sevda dizisi Star Tv'de Çarşamba saat 20.00'de yayınlanıyor. Şu ana kadar 4 bölümü çıkan dizinin gideri var diye düşünüyorum. Başrollerde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül bulunmaktadır. Dizinin konusunu anlatmadan önce şunu söylemek isterim; Medcezir'e benzetenler var. Dizinin sadece ilk bölümü zengin kız-fakir oğlan tarzında. Oyuncu Kadrosu:
NESLİHAN ATAGÜL
BURAK ÖZÇİVİT
BURAK SERGEN


ZERRİN TEKİNDOR
KAAN URGANCIOĞLU

  Dizinin Konusu:

  Dizinin konusuna gelecek olursak ilk bölümde Burak Özçivit yani dizideki adıyla Kemal mühendislik okuyan bir gençtir ve Neslihan Atagül yani dizideki adıyla Nihan bir gün okul çıkışı İETT otobüsünde karşılaşırlar ve birbirlerine aşık olurlar. Nihan'ın elleri resim çizmeye çok yatkındır ve Kemal'in resmini çizer. Kemal resmini bir avm de resim sergisinde görünce çok sevinir ve çizenin ismine bakar. Resmin altında Nihan Sezin yazmaktadır.
  Tesadüf olarak Kemal, Nihan'ların teknesini onaran gençlerden biridir. Doğum günü partisi veren Nihan Emir'in bunaltıcı sözlerinden sıkılıp denize açılmak ister. Fakat halatlardan birine ayağı takılır ve denize düşer. Kurtarıcımız Kemal hemen suya atlar ve Nihan'ı kurtarır. Ardından oluşan elektriklenmelerle Nihan ve Kemal çıkmaya başlarlar.
   Gerisini anlatmayayım diziyi hemen izlemeye başlamanızı öneriyorum. Gerçekten güzel bir dizi. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül de oyunculuklarının hakkını gerçekten veriyorlar.






















0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © BLIND AND FEARLESS | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com