KİTAP FİLM DİZİ TEKNOLOJİ

17 Mayıs 2015 Pazar

Blogunuzdaki kayıtların başına ikon (icon) ekleyin!

   Siz blog severlerin her yerde deli gibi aradığı şeylerden biri, post yani kayıt başı ikon ya da ingilizcesiyle icon eklemek nasıl yapılır onu göstereceğim. Yapacağımız basit bir kaç şey var hemen başlayalım!
Öncelikle arkadaşlar blogspot ya da blogger daki arkadaşlar için resimde gösterdiğim gibi şablona geliyoruz ve ardından Html'yi düzenle kısmına tıklıyoruz. Ardından açılan sayfada altta göstereceğim şeyleri yapıyoruz. (RESİMLERİ GÖREMİYORSANIZ TIKLAYIP BÜYÜTÜNÜZ)
Ctrl+f tuşlarına birlikte basarak sayfada arama yapıyoruz. Açılan arama kutucuğundaki yere .post yazıyoruz. Ardından açılan yerde postlarla yani kayıtlarla ilgili html kodlarının bulunduğu yere gelmiş oluyoruz. Şimdi arkadaşlar altta verdiğim kodu diğer kodları bölmeyecek şekilde aralarına yapıştırıyoruz. Fotoğrafta da benim yapıştırdığım kod mevcut isterseniz bakabilirsiniz.

Arkadaşlar yapıştırmanız gereken kod: (EKSİKSİZ KOPYALAYIN) 
.entry-title {
  background: url(http://i.hizliresim.com/8gP8X7.png) no-repeat left transparent;
  padding-left: 80px;
}

Bu kodu yapıştırırsanız postlarınız yani kayıtlarınızın başında şöyle bir ikon gözükecektir:
Eğer dilerseniz kendinizin beğendiği bir iconu da ekleyebilirsiniz. İkonlara bakmak için birkaç site mevcut. İkon sitesi için tıklayınız. Buradan seçtiğiniz bir resmi hızlı resim.com a yükleyin. Yükledikten sonra açılan linkler sayfasında DOĞRUDAN ULAŞIM LİNKİNİ yani en alttakini kopyalıyoruz. Yukarıda vermiş olduğum koddaki urlden sonraki parantezin içindeki linki silin ve kopyaladığınız linki yapıştırın. İşte bu kadar! Sorun yaşarsanız yorum atıp yardım alabilirsiniz.
How can ı add an icon to post title? Dilerseniz videodan destek alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © BLIND AND FEARLESS | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com