KİTAP FİLM DİZİ TEKNOLOJİ

15 Mayıs 2015 Cuma

Ucuz ve Kaliteli telefon bakıyorsanız: Turkcell T60

   Evet teknoloji severler eğer şu aralar hem ucuza bir telefon arıyor hem de kaliteli bir telefona sahip olmak istiyorsanız eminim Turkcell T60 sizlere bu konuda önerebileceğim en iyi iki telefondan biridir. Diğer telefonu önceden anlatmıştım. Haziran 2015'te Türkiye'ye gelmesi beklenen Asus Zenfone 2'ye bakmak için tıklayınız. Öncelikle arkadaşlar telefonun daha satışa çıkmadığını söylemem gerek. Şu an Turkcell sadece ön talep alıyor ve telefon piyasaya sunulduğunda ilk alanlardan biri siz olabilirsiniz. Piyasaya sürüleceği fiyatı önceden duyuran Turkcell bu teknolojiyi gayet iyi bir fiyata 800 TL'ye satmayı düşünüyor. Arkadaşlar uzun ve sıkıcı teknoloji sayfalarından aradığınızı bulmak zor olduğu için telefonun özelliklerini kısaca anlatmaya çalışacağım. Yazıyı okuduktan sonra yorum yapmayı unutmayınız!
 
Turkcell T60 Özellikleri:
   Öncelikle anlatmaya ekranından başlamak istiyorum. Telefonun ekranı 5 inch büyüklüğünde olması gayet normal karşılanabilir bir durum olduğunu söylemek gerek çünkü Apple dahil tüm telefonlar yavaş yavaş ekranlarını büyütüyorlar. Telefonun 129 gram ve 7.8 mm olduğunu gördüm. Telefonun en dikkat çekici özelliklerinden biri 8 çekirdekli ve 1.5 Ghz hızında olması gerçekten fiyatına göre çok üst seviye bir hız olarak göze çarpıyor. Telefonun kamera özelliklerine gelecek olursak; 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera ile çok üst düzey bir çözünürlük olmasa da gayet yeterli bir fotoğraf çekimi sunuyor kullanıcılara. Turkcell'in kendi geliştirdiği akıllı mod ile uygulamalar arası kolay geçişler kullanıcıya gayet rahat bir konfor sunuyor. Telefonun ses özelliklerine gelecek olursak; uyurken telefonun sesini duymuyorum diyorsanız tam size göre bir telefon. Ses özellikleri Dolby Surround'un eşsiz ses programlarıyla donatılmış telefon.
   Turkcell T60'ın hızlı bir telefon olacağını çıkmadan söyleyebilmek mümkün çünkü telefon 2 GB RAM'e sahip. Yakında Türkiye'de de 4G hizmetine geçileceğinden artık Turkcell T60 gibi yeni çıkacak telefonların hepsi 4G uyumlu üretiliyor. Pil kullanımına gelecek olursak pil 2400 mAh olmasına rağmen pilin ne kadar yettiği durumundaki soruları ancak telefon piyasaya sunulduktan sonra öğrenebiliriz.
Telefon çıktığında ilk benim haberim olsun diyorsanız tıklayın!

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © BLIND AND FEARLESS | Powered by Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com